Hamar eljött az idei év első posztja, de csak azért mert megígértem, ha marad szilveszter estéről a pongyolás virsliből és ma tudok fotózni ebben a csodás, ködös időben, akkor jön a fotó és a recept, ami nem valami nagy szám, nagyon egyszerű, bárki el tudja készíteni.
Pongyolás virsli
Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 12 db virsli
- ketchup, vagy mustár
- 1 db tojás
- szezámmag
A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd vékony csíkokat vágunk belőle, annyit ahány virslink van.
A virslit vékonyan megkenjük ketchuppal, vagy mustárral és rátekerjük a tésztát, úgy hogy mindig fedjék egymást egy kicsit. A tésztába rejtett virsliket félbe vágjuk, majd kivajazott tepsire sorakoztatjuk és megkenjük felvert tojással, ízlés szerint megszórhatjuk szezámmaggal is. 160 fokon 20 perc alatt elkészül.
5 megjegyzés:
Nagyon boldog és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok Neked és a Családodnak! :-DDD
Örömökben Gazdag Új Évet kívánok én is neked!
Boldog új évet kívánok én is! Köszi a receptet! Nagyon tetszik. Nagyon egyszerű is. Szerintem én is megcsinálom hamarosan. (Sok virsli maradt szilveszterről.) További sikeres vizsgákat kívánok!
BUÉK :)
Köszönöm szépen a jókínáságokat! Hasonlókat kívánok én is Nektek: legyen boldog és szerencsés a 2011-es évetek!
Megjegyzés küldése