Kapros-mustáros-zöldséges csirke
Hozzávalók:
- 1 egész csirkemell filé
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- sárgarépa, gyökér
- szárított kapor
- mustár
- liszt
- tej
A csirkemellet csíkokra vágom és kevés olajon megpirítom a vékonyra szelt hagymával és fokhagymával. Mikor megpirul felöntöm vízzel, sózom, borsozom és puhára főzöm. Közben a sárgarépát és a gyökeret lereszelem és megpirítom ezeket is kevés olajon, mikor kiengedi a színét, hozzáadom a csirkéhez és együtt főzöm őket. 2 evőkanál lisztből és egy kevés tejből, valamint 1 teáskanálnyi mustárból habarást készítek és besűrítem vele a ragut. A legvégén adom hozzá a 2 teáskanál kaprot, majd még egyet rottyan és kész is. Fokhagymás rizzsel tálalom.
Jó étvégyat!
Jó étvégyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése