Pizza a la Katicamanó vol. II.
Hozzávalók:
- 70 dkg liszt
- 1 evőkanál só
- 3 evőkanál étolaj
- 2,5 dkg élesztő
- 2,5 dl víz
A vizet langyosra melegítem, elmorzsolom benne az élesztőt és megvárom még "felfut". A liszthez adom a sót és az étolajat, majd az élesztőt és a vizet. Kidolgozom, hagyom 45 percet kelni, szép hólyagos tésztát kell kapni.
Feltétnek most egyszerű boltban kapható pizzaszószt használtam, ezen kívül került még a tésztára sonka, paprikás szalámi, téliszalámi,kukorica, olajbogyó, lilahagyma, 3-féle sajt, oregáno.
Feltétnek most egyszerű boltban kapható pizzaszószt használtam, ezen kívül került még a tésztára sonka, paprikás szalámi, téliszalámi,kukorica, olajbogyó, lilahagyma, 3-féle sajt, oregáno.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése